Proiectare și dezvoltare sisteme informatice

Cu peste 20 de ani de experiență în IT și o echipă formată din dezvoltatori și cercetători recunoscuți în mediul academic, proiectăm sisteme informatice inovatoare, oferind soluții eficiente atât pentru INTRANET-uri la nivelul companiilor, cât și pentru EXTRANET-uri accesibile publicului larg. Expertiza noastră se reflectă în crearea de interfețe web care nu doar respectă cerințele economice și tehnice, dar sunt și optimizate pentru a răspunde nevoilor în continuă schimbare ale clienților noștri.

În dezvoltarea fiecărui sistem, ne concentrăm pe rigurozitatea analizei, proiectând baze de date personalizate pentru fiecare departament. Lucrăm cu scheme conceptuale bine definite, guvernate de reguli stricte de integritate și de conformitate cu domeniile de definiție. Toate aceste procese sunt desfășurate în strânsă colaborare cu clienții noștri, asigurându-ne că fiecare etapă a proiectului corespunde așteptărilor și necesităților lor.

Oferim soluții modulare și ușor de întreținut, garantând astfel că actualizările viitoare se vor realiza cu efort minim și cu eficiență maximă. Abordarea noastră structurată reduce riscurile operaționale și minimizează costurile de actualizare și mentenanță.

Procesul nostru de dezvoltare include:

 1. Analiza detaliată a cerințelor;
 2. Propunerea de variante de lucru adaptate;
 3. Semnarea contractului și demararea proiectului;
 4. Analiza aprofundată a departamentelor implicate;
 5. Construirea schemelor funcționale și prezentarea lor pentru discuții și validare;
 6. Reanaliza și propunerea unei scheme actualizate;
 7. Validarea structurii atât la nivel de business, cât și de prelucrare a datelor;
 8. Proiectarea și programarea sistemului;
 9. Implementarea și testarea versiunii inițiale;
 10. Corectarea oricăror erori și retestare;
 11. Livrarea unui sistem informatic bine structurat, optimizat și de încredere.

Alegeți experiența și expertiza noastră pentru dezvoltarea sistemelor dumneavoastră informatice și beneficiați de soluții de ultimă oră, adaptate cerințelor specifice ale companiei dumneavoastră. Cu peste 30 de proiecte internaționale la activ, suntem partenerul ideal pentru investitorii în domeniul IT, oferind soluții tehnologice avansate și fiabile.